SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Selasa, 1 September 2015

HARI PERTAMA BERKERJA

Setelah 3 bulan @ 90 hari bercuti bersalin. 1.9.2015 (Isnin) aku start keje. Berat hati meninggalkan anak berusia 3 bula dirumah ibu tapi apakan daya, rezeki harus dicari untuk mencukupkan apa yang perlu.

2 3 hari sebelum kerja rasa semangat sangat, gosok baju laki bini anak sesiap untuk seminggu, Fuhh tak pernah aku serajin ni. 2 jam duduk dalam bilik menggosok. Bila dah selesai rasa puas hati :)Thumb up Salwa..
Story tentang Harraz belum lagi share. Huhuhuu nanti ye, 3 bulan tu sebok jaga anak la, nak mengemas lagi, memasak, lipat baju, sapu2 huh. salute pada suri rumah, kerja mereka tak habis-habis.

Bermulala duty seorang pekerja makan gaji untuk tempoh yang sangat panjang. Kalau nak cuti rehat2 lagi kena la pregnant. Hmmm Insya allah kalau masih diberi rezeki :). Semoga rezeki yg aku perolehi berkat dan dioerluaskan lagi pintu rezeki. Aminnn..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan