SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 2 Januari 2015

PENDAFTARAN FULL PAYING PATIENT SCHEME PUTRAJAYA (FPP)

Alhamdulillah 15 minggu usia kandungan sekarang.
So far morning sickness semakin berkurangan, kadang-kadang je meroyan bila rasa mual tu datang. Pertambahan selera makan dah ada walaupun nasi dan sayur sahaja. Pregnant kali ni, Fav aku seafood. Omg udang sotong kambing bakar wow sangat, menyelerakan tekak hihi. Tak suka makan ikan and ayam, sungguh meloyakan, event rupanya. Bukan dibuat-buat ye, bila terpegang atau terpandang boleh keluar semua isi perut.

Ok back to tajuk entry.
Untuk makluman aku mendaftar ke Full Paying Patient (FPP) Putrajaya. And sedia maklum scheme ni dah jadi pilihan ibu-ibu mengandung memandangkan fasiliti nya yang cukup. Perkhidmatan dari kerajaan tapi kita perlu bayar. Dan aku berkali-kali di ingatkan dari others blog that dont aspect is like other swasta. Kita masih perlu menunggu ye.

Yang detail you all cari la ye kat laman web dia. Tapi yang penting kena booking awal ye. Macam aku daftar masa kandungan 15 minggu ceck up masa 27 minggu nanti. Tak kisahlah, mungkin itu yang terbaik buat aku. Alhamdulillah.

kalau ada masa aku share pengalaman aku ye. Kalau berkeinginan nak ke FPP and call asek tak dapat try call waktu petang ye. Insya allah kalau ada rezeki adalah yang pick up phone tu. Sebab aku pun try and error dalam 2 hari hahhaaa. Tak tau la kat mana busy nye.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan