SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 8 September 2014

FIT MALAYSIA DATARAN MERDEKA 2014

Hi alls..
Atas invitation Atie aku berpeluang ke Program Fit Malaysia Just ahad lepas 7.9.14 kat Dataran Merdeka. Dia punya jem Subhanallah, korang bayangkan untuk aku yang tak biasa dengan jalan KL boleh tawaf KL macam tawaf kampung je. Fuhh berpeluh nak cari parking, semua jalan nak ke Dataran tutup. Discuss. Park kat Kota Raya. Alhamdulillah.

Belanja sikit picture tuan blog gojes :) without make up ok.


Tujuan utama datang ke FM, nak join Zumba. Hahhahaa Sisters Saka over there. Havoc sangat. Instructer yang lain pon ada like Along, Nana, Adilla and sorang lagi tak ingat hehehee.

Aku join dari pukul 10.00 till 11.30 u alls. Berpeluh tak hingat. Tapi owesome sangat sebab dapat mencabar diri berdance tanpa henti. Macam-macam gaya ada noks.


Antara muka-muka instruktor yang ada. HUhh aku tak tau mana dorang dapat anergy tu. Pitam jemah. Ada antara mereka sudah mencapai 40-an. Thumb up u alls.


Khemah atas ni yang ke dua 5 khemah, tapi khemah sebelah sana 10 khemah. Fuhhh.


Us with 3 Saka and Pn Sharifah Hanim :)
Ada macam team ninja turtle tak hahahahaaaaa..


Last pict bersama YB Khairi Jamaludin. Jangan jelous u alls. Boleh tahan handsome jugak KJ ni. Umur tak sure berapa ada uban sikit tapi nampak muda dan fit. Ramah orangnya, walau dalam panas still boleh spend masa bergambar dengan orang ramai.


#FitMalaysia#Zumba#NakFit#Sihat#NakKurus#Target55kg#Friend#

2 ulasan: