SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 1 September 2014

Assalamualaikum Kesayangan

As Salam..

Bila dihitung WOW almost 9 bulan aku tak menyelak blog ni. Bersawang :)
Tahun 2014 banyak cabaran, dugaan, kegembiraan yang aku terlupa nak share.
Lupe? Yes.
Hope that reader aku still sudi lagi nak singgah ke blog yang seberapa ni.

Maaf sebab keraguan berblog ni bermula bila viral di FB berkaitan sekiranya kita mati aurat yang kita dedahkan still akan berjalan dosa nya. OK korang fahamkan. So mengenal diri yang xsebarap baik dan selalu khilaf so aku memilih berdiam diri. So lately ni hati didodoi rasa rindu nak berblog. Harap aku masih mampu menulis walau tiada gambar yang havoc2 ye. Mungkin hanya serba-sedikit tetapi menepati ciri-ciri wanita islam. Xpe kan korang. Sian aku. Kalau dosa melambak2 takut aku tak tertanding dengan pahala. Takot oii kena bakar(Takut dengan hukum Allah).

Insya Allah kelapangan nanti aku berkongsi serba sedikit kehidupan aku dalam tempoh 9 bulan ni ye.


Love By
SSA


Tiada ulasan:

Catat Ulasan