SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 8 Disember 2013

Private Class Batuka Bersama Ramizah Kamis @ Eija

Bergambar bersama sebelum event dijalankan. Sifu Batuka Ramizah Kamis @ Eija. Semua bersemangat dengan baju sedondon. Aku tak beli hihiii buget. Kejadian pada 8.12.2013 di Banting dengan keahlian seramai 18 orang tolak 1. Sebab cedera last minute. So far untuk class macam ni memang tak buka reramai sebab nama pun private class kan.

Didahulukan dengan warming up sebelum sessi pembelajaran bermula. Eija ajar step by step. Dari patah tangan. Lenggok. Sharp pergerakan. Point.

Abaikan gaya duduk ku yang buruks itu. Sessi mendengar tips dan cara-cara yang sebenar dalam Batuka. Kusyuk mendengar padahal memasing dah semput. Selesai je Eija minta we all buat 4 kumpulan dan buat show kat depan dia. Hahaa masa tu memasing dah menggelupur nak ingat step.

Another 1 group tak ade pict. Atie sory tak de pict group ko. Tak jumpe hiiiii. Ape pon we all enjoy. Bukan selalu dapat ber Batuka. Sesekali tu nak jugak terlebih havoc. Baru terbaik.

Let me introduce you Batuka by Eija. Wahhh introduce sangatkan. Ni la Eija nya. Ini ajelah pict yang aku ade. Walaupun gambar kasut lagi besar (^_^)'

Bergambar bersama sebelum sessi mengemas dewan dan pulang ke rumah. Serius 1 hari memang full dengan event. Tapi hati tak kesah sebab ape yang kita buat tu benda yang kita suka. Peace.