SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 6 November 2013

Review Insidious 2 & Thor 2

Tadaaaaaa.. Amik ko setiap minggu dok melepak kat panggung (^-^)

Seriously dah mahal la tiket wayang sekarang. Sekali masuk RM15 x 2 orang = RM30 (Couple seat). Jangan kata kalau takde duit amik la single seat. Yela hubby mak jemah kan besar sikit plus susah nanti nak polok polok :p Nampak gaya kena la cari alternatif lain kalau nak tengok movie baru T_T

Kami dok lepak, sambil amik gambar verangan buget retis macam lawa hehehee. Ape lagi nak buat itu je la dengan Hani nye tak tau duduk diam. Sabar je aku ni. First aku tengok Insidious 2. Ok la walaupun aku tak tengok siri 1. Masih boleh faham sebab dia ada review dari siri 1 so tak la aku nganga mulut je tak faham. Story tentang roh yang cuba untuk memiliki tubuh seorang lelaki berkeluarga.

Pict ni masa tengok second movie Thor 2. The next week aftar Insidious 2. Mengisahkan Thor anak ke-2 yang perlu menjaga keamanan 9 alam. Awesome sangat tapi kalau ade tengok The Avengers kot tu terlalu awesome sangat hehehee. Thor tu handsome sangat ko hahaaa, 6 pax tu buat mulut i nganga tau. Nangis ni kalau hubby baca. Tapi u alls, hubby punya 2 pax bulat tetap jadi pujaan hati ku tau hahaaaa (^-^)..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan