SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 25 Oktober 2013

Makan di Flaming Steamboat Buffet

Hujung minggu lalau saje la aku ajak satu family makan-makan kat sini. Biasa kalau aku nak makan steamboat aku mesti nak ke Seol Gaerden. Tapi aku rasa tempat ni pun boleh tahan juga. Harga, variasi makanan, tempat, masa. Ok la, not bad. Insya Allah akan datang lagi ke sini.

Harga bagi dewasa RM28.50 dan kanak-kanak berapa tahun ke atas (tak sure) RM10.90. Tax ade tak ye, hurmmm tak tengok bil pulak hi3. Makanan boleh tahan sedap, stok makanan mentah cepat refill, ice cream, air, mashmello coklat hi3 dan lain-lain yang tak tahu aku nak terjemahkan macam mana..

Sori pict makanan aku tak dapat ambik, almaklumkan aku duduk kat tepi dinding dengan pegang anak lagi. Alasan je ko tau kan, maaf. And aku recommend kat korang, sebab aku tau kalau kat tempat yang tut RM38 kan belom masuk tax hi3. Tapi tempat tu kelebihan dia boleh grill, heaven :)

Kami yang sangat sepadan. Sepadan ke Jah. Hurmmm pujaan hati yang mekar membara. Blueerkk :P

Adik aku Ima and someone Mr Nor :). Insya Allah takde aral tahun depan bertunang.

Dan yang lain-lain. Ko tengok ayah aku, dah sakit-sakit pun gigih lagi nak folloe kan. Sukahati, nak naik tangga mencungap pon takde masalah nak ikut punya hal heheee.

Ni je gambar suasana kat sana. Meja tengah ni dia letak makanan macam nasi goreng, mee goreng, kari ayam dan makanan gorenf yang lain. Depan meja kat dinding dia ketak minuman panas, sejuk, gas. Actually kedai ni 2 kedai dijadikan 1. Ada area atas dan bawah. Dibuka tak silap jam 5 hingga 12 malam.

Sebelum balik amik gambar dulu. Seronok jugak sesekali berkumpul kat luar macam ni. Maybe next time boleh buat lagi la.

Ehhh gambar kereta pun ada, hahaaa nak tunjuk parking sebenarnya, mudah atau senang heheee. Kat bawah ni address dia kalau korang nak try makan kat situ. Dekat dengan Giant Bukit Naga tak silap aku. Sampai pagi aku kekenyangan ko tau. Ok daa :)

No. 7 & 9, Jalan Kemuning Prima A33/A, Seksyen 33, 40400 Shah Alam, Selangor, Malaysia ‎

Tiada ulasan:

Catat Ulasan