SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 20 Oktober 2013

Kursus Zumba Kolej Komuniti K.Langat

Sabtu 19.10.13 aku join Kursus Zumba "katanya". So aku dgn semangat pagi-pagi dah siapkan nasi lemak untuk hubby and hani. Tapi korang tau, ade ke diaorang cakap nasi lemak aku tak sedap. Ishhh aptb, merajuk dah aku xnak masak lg. Nak mkn sila la beli. Buat aku sentap je. Hani siap makan dan muntah cakap tak sedap. Sentap mak T_T, batu belah batu bertangkup. Telan lah aku, kunyah lah aku T_T

Aku di hari kejadian;) Hahaa tak sah kalau tak tepek gambar tuan blog kan. Bila tengok pict body sendiri rasanya belum ada shape la kan. Korang jangan la kutuk aku, cakap beraerobik beria tapi body hampeh. Tapi the problem is makan makan makan makan and makan. Dokter please jangan cakap saya obey ye. Saya akan berusaha lagi.

Teach by Siti Syuhaila bt Zahari lecture dari KKKL. Rasanya event dah bertukar dari kursus zumba ke party zumba kot. Hhahaaa, nak story lebih pon tak boleh tapi yang penting we all enjoy sangat teeheeee ;)

Antara perserta yang hadir. Walaupun sebenarnya peserta yang hadir tu dari berbagai group tapi we all enjoys sangat. Selain dari faktor beraerobik untuk stamina, aku boleh buat kawan. Kan seronok bila kita boleh kenal ramai orang. Tapi ada jugak certain individu yang tak boleh buat kawan. Hahaha ni jenis orang memang kena pulau baru nak sedar diri kot. Excuse me, ada ok jenis manusia macam ni. Tapi alhamdulillah, semua peserta on that day sangat sporting. Takde beza antara ko dari group mana. Thumb up gurls.

Ahhh bebel plak aku. Korang layan gambar ye. Takde ape tip yang boleh aku nak share kat sini heee.

2 orang kat depan tu atie dan firdaus. Syokkk tengok dorang dance, semangat jadinya aku ni. Ni sesi baru nak bermula, memasing baru nak ambil tempat duduk.

Wajah-wajah ceria. Atas : Kak ena,zana, atie,Gbam, nurul. Bawah :Kak Ju, Wawa gojes,Fir, Lily. Yang namanya kak Ju tu, first cekgu yang aku mula-mula join aerobik tahun 2007 ke 2008. Since now 2 3 tempat aku ikut. He3, almaklumla aku jenis tak kisah nak g mana-mana ye. Sebab aku orang yang berkerja so ikut mana masa aku free.

Perlu sebut nama ke. Takyah la, tengok je ye. Sorry. Muka yang sama je kan.

Last bergambar bersama lect. Sorry lect, anak murid u over sangat. Ape pun on that day we all have a best moment. Rasanya next time kalau ada lagi event zumba zombi macam ni i nak join lagi.


Nota kaki :
Hi my new silent reader. Selamat datang ke blog saya yang tak seberapa ni. Blog ni sekadar berkongsi perjalanan hidup yang kekadang tak selalu indah dan kekadang terlebih indah. Harap u all enjoy.. _wawa_

Tiada ulasan:

Catat Ulasan