SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Selasa, 1 Oktober 2013

Happy 3rd Anniversary Dear

Assalamualaikum..

Di hari yang penuh barakah ini, tanggal 1hb Oktober 2013 genaplah 3 tahun perkahwinanku bersama hubby (Mohd Hafiz). Sepanjang menjalani kehidupan perkahwinan ini, lahirlah hasil dari benih kasih dan cinta kami (Nor Hani Qaisarah & Nor Hani Maisarah). Terima kasih Allah sebab memberikan aku mereka-mereka yang sangat awesome ini. Semoga perkahwinan aku ini akan kekal abadi hingga ke Jannah. Love you all ketat-ketat..


Nikah 1.10.10 (Jumaat)
Bersanding belah aku 3.10.10 (Ahad)
Bersanding belah hubby 10.10.10 (Ahad)

Suatu masa dulu, kad jemputan perkahwinan ni lah yang aku pilih ngeh ngeh ngeh. Warna putih, kertas keras, bercorak bunga timbul dan tulisan warna silver. Simple but nice bagi aku, aku pilih yang murah-murah je RM0.50/pcs. Sebab dalam kotak kepala aku cakap, lastly diaorang buang jugakkan kad aku tu T_T. Tapi kalau ada yang simpan buat collection tak tau plak aku kan..

Semalam borak-borak dengan hubby atas motor, baba bawak Hani jalan-jalan. Atas motor tu saja wish kat dia :

Aku : Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 30 Tahun :)
Hubby : Eh banyak sangat tahun, kenapa dah terasa lama ke?
Aku : Saja ;)Mana tau panjang umur kita, panjangla lagi jodoh kita dapat kita hidup bersama lama-lama sampai 30 tahun lagi. Umur ma pun dah 57 tahun nanti (dalam hati terbayang situasi tua nanti).
Hubby : @_@ speecless kot..

Moga masih ada lagi ruang dan peluang untuk aku hidup bersama mereka yang awesome ni. Mesti korang tertanya-tanya ade yang speciel ke, hahaaahaaaa ada tapi tunda minggu depan. Kitorang akan bercuti ke LANGKAWI lagi,ye LANGKAWI lagi tapi just bercuti dan luangkan masa. No shopping shopping. Kalau ikut dalam perancangan, jalan lepak pantai, island hopping, makan laksa, rojak singapore, ikan bakar, naik jambatan gantung bagai. Insya-Allah sekiranya diberi kesempatan..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan