SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 11 September 2013

Program 10,000 Langkah Merdeka, Morib

Event anjuran Pej. Kesihatan Kuala Langat diadakan pada 7.09.2013 (Sabtu)jam 8 pagi till 12.00 tengahari. So far acara dah dimulakan dengan senaman aerobik dan acara perasmian. Team aku join Aerobik Chereo untuk event tu, dan sesungguhnya untuk makluman korang kitorang berlatih dalam tempoh 5 hari, walaupun hari ketiga baru nak buat step hahhaaaaa..

Time ni pukul 8.30 pagi kitorang baru terhegeh-hegeh nak sampai hu3. Baju sponser by Pn Ojane (IM4U)hahaaa, aku suka je dapat baju free :)

Menggedik sebelum acara dimulakan. Sumpah dah nerves aku time ni T_T. Baju ni kitorang tempah sendiri, belakang ada tulisan ape ye "Fun To Fit Aerobik Fittness" kot, aptb lupe la makkk..

See tali kasut pun nak sama, baru semangat. Kat bawah ni antara persembahan time tu, 3 lagu around 10 minute..

Habis je lagu ke tiga, lega mak noksss. Syukurrrrr..

Alhamdulillah menang rupenya, tempat pertama tau. Sukeeeeee sangat, rezeki kitorang. Hadiah hamper jer, no money okey..

Bergambar bersama sebelum balik, ada pict lagi tapi mak malas nak upload.. Yeaaaa, next time boleh join lagi..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan