SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 23 September 2013

HAPPY BIRTHDAY WAWA

Alhamdulillah Allah panjangkan umurku setahun lagi untuk menikmati nikmat dunia yang sekejap ni. Terima kasih kepada keluarga,teman-teman, kenalan jauh dekat yang wish birthday kat saya. Memang saya hargai sangat ucapan tu hahahaa, terasa diri ini sangatttttt disayangi ;)

To hubby TQ for the cake and rose :)
Suprise sangat, sebab rasanya macam ba dah tak ingat pun birthday ma sebab dah busy sangat dengan aktiviti Extremers tu hi3. Dapat makan satay lagi, TQ sangat ba..

Ini diriku kini, bulat je bila tengok muka sendiri hahaaa. Diet aku ni mesti diteruskan lagi sebab target 56kg tu masih jauh dari genggaman, 3.5kg je lagi. Syukur sebab diberi kesihatan yang baik, walaupun aku sentap sebelum ni sebab Dokter cakap aku obesiti T_T..

Selain tu dalam usia aku mencecah 27 tahun ni aku bersyukur sebab aku dah mempunyai keluarga walaupun pada asalnya niat aku nak berumahtangga pada usia 27 tahun he3. Tq ba sebab jadi hushband ma.. Dan..
*Bersyukur jugak sebab Allah dah beri anak-anak yang comel kat aku, Mama sayang Hani Qaisarah & Hani Maisarah.
*Bersyukur sebab aku mempunyai keluarga yang sangat sayang menyanyang, setakat gaduh-gaduh sentap tu perkara biasa.
*Bersyukur sebab mempunyai kawan-kawan yang sangat friendly, sporting dan tak lupa juga sudi dengar aku membebel bila tertekan. Love u all..

Terima Kasih Allah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan