SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 12 September 2013

Ghost

Tajuk tak le tahan kan.. Ghost la sangat..
Semalam aku sesaja nak tengok gambar dalam hp. Memang dah jadi kebiasaan aku nak tenung gambar anak bila dah penat kerja, nak tenung gambar lakik bila penat. Sekali tengok punya tengok, pict semua gelap je, apahal ni. Dalam hati dah agak dah ni mesti Hani punya keje ni. Memang dah selalu dia wat hal macam tu..

Tapi yang tak boleh tahan dalam 46 pict(gelap semata-mata) yang Hani ambil boleh plak ada satu keping gambar ni terselit minah ni. Time ni aku laki bini dah membuta dalam bilik. Adeeeii la anak, ko ni kalau tak main hp mama tak boleh ye..

Gambat yang dimaksudkan. Diambil pada 12.02 am dalam gelap..

Minah yang dimaksudkan selepas di zoom. Jelita ke..?

Hahaaaaa korang tak payah lah tertipu macam aku, ni semua trik camera 360 ye. Tapi aku tak tau macam mana hani boleh adjust sampai ada minah tu. Macam yang korang tau, Hani baru berusia 2 tahun 2 bulan ye..



*Hope memang betul la trik Camera 360 tu, sebab aku pun tak sudi nak berkongsi rumah dengan minah ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan