SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 4 Ogos 2013

Tugasan sebelum raya

Adoii Jah, matikla Jah..
Mak belom kemas uma nak raya ni, 2 hari lagikan katanya nak raya..

Orang sebok kemas umah ko sebok nak membuta bila cuti..
Adeiii tolong mak nokss..

Takde mana pun nak mendeko bagai, cuma bagi kemas sikit dari selalu..
Kalau korang tengok lukisan rumah kat bawah ni, semua susunan tu yang sedia ada, cuma perlu ubah sikit-sikit je bagi mood raya tu ada..


Korang tengok plak list panjang yang aku dah buat..
Hurmm terbuat ke tidak ni Jahhh..
Gaya memang tak la, tapi will try my best..
Hani pls jangan kacau mama ye..
Nanti kamu beraya dengan baju tak berbasuh kang..


Baba help me pls.. I need u very much.. T_T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan