SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 26 Ogos 2013

TQ For Coming Gurlz

Last friday member dari class aerobik datang..
Walaupun boleh pulak terlupe nak datang, hahahaaa kelakar betulla..
Nasib sampai jugak, kalau tak menagis aku menengok mee sup tak berganjak..

TQ kak fir, lyn, kak zura, kak hajar and kak watie (xde dalam pict) sebab sudi datang ke rumah i hu3..

Ramai rupenye anak-anak mereka ni, tapi body tip top. Fuhhh..
Pape pun TQ sebab datang..

Masing-masing dah ngeri badan dah naik, vontot dah berat hahhaaa..
Redha je lah.. Takpe Isnin ni class dah start..
See u there gurls..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan