SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 8 Ogos 2013

08. 08. 08

Hi korang,
special kan tarikh atas ni, bagi yang tak tau tak dapat la aku nak tolong. Dan tarikh ni juga kita menyambut Hari Raya Aidilfitri..

K berbalik kepada tajuk entry di atas..

B ,
B ingat lagi tak date 08.08.08?
Syg rasa b mesti lupe kan, tak pon tak ingat langsung. Sentap la macam ni hahahaa..


Kalau ikut dalam hari-hari penting dalam hidup aku, bagi aku tarikh ni terkesan sikit sebab untuk pertama kalinya setelah lama aku frus menonggeng aku menerima seseorang untuk didekati. Kalau tak haram tak payah tunjuk muka kat aku, punya lah aku marah dengan lelaki dulu. Takpe takpe tu story lama..

08.08.08 hari itu,
B text Syg. "Assalamualaikum" tu je ok.
Aku dalam blurr terus reply "Waalaikumsalam".

See tu lah ucapan pertama, nampak macam sweet sangat, hahaa baru nak kenal kne la bebaik sikitkan Dasar. Tapi mungkin ini dikatakan jodoh, hubungan tu terus menerus la, sampaila ke jinjang pelamin, dan sampaila ke detik ini. Walaupun banyak perkara yang harus dilalui tapi itulah dia, baru nak mengenal hati budi..

Mula-mula perkenalan tu, aku rasa aku tak serasi dengan Mr B ni. Gila ko garang nak mamp, suara tak romantik langsung. Hati tu rasa macam nak tak nak je, tapi dah kata jodoh tu ada. Kan b kan??

Pejam celik pejam celik dah 5 tahun hubungan kita. Dari detik pandang memandang, menyampah-menyampah (ni aku la, gaduh-gaduh, sentap-sentap, majuk-majuk (ni B) stress tau huh..


Dari detik itu hubungan kitorang bermula sebagai kawan dan so on. Now day dah sah sebagai husband and wife Alhamdulillah. Semoga hubungan kita terus dirahmati Allah SWT.. Amin..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan