SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 24 Jun 2013

Pulau Redang di Redang Beach Resort Part 3

Salam.. Hi korang..
Maaf ye, payah jugak sebenarnya nak abiskan entry Pulau Redang ni. Almaklumla orang berkerja, Insyaallah entry kali ni aku akan tamatkan untuk all story. Layan dulu gambar dorang ye..

Aku kalau dah jumpa pool memang wajib nak berendam. Tapi kalau dah berstatus mama keseronokan tu lebih kepada anak. Tapi baba dan ayahmin yang over kan hani hu3..

Sambil-sambil cuci mata tengok cucu main air, atok-atok boleh baring kat kerusi baring. Layan feel macam ala-ala Dato Datin.. :)
Bergambar sebentar di signboard untuk kenangan di RBR. Tak tau bila boleh datang lagikan Baba..
Baba jom kita pergi lagi, tak puasla. Just 2 of us..
--------------------Hani Baba AyahMim..
--------------------Hani Baba Mama..
--------------------Tok Abah Tok Emak..
--------------------AyahMim..

Hari ke-2 ni memang banyak di habiskan berjalan sekitar pulau, tu pun tak habis pusing. Yela aktiviti padat sikit, pastu asek nak layan taik mata (baba la ni)..

Kalau korang tau filem More More Tea Inn, Film ni di buat kat Pulau Redang la. Korang boleh nak tengok rumahni sebab dia dah jadikan rumah tu sebagai kedai cenderamata. Murah sikitttttt je dari RBR. Kat sini ada beberapa tempatla yang korang boleh menggedik nak bergambar. Layan gambar aku ye..

Cukupla gambar tu ye. Malas ni nak uplaod banyak-banyak ni. Actually esoknya kitaorang nak bertolak balik, ferri kitorang bertolak jam 7 pagi. Gila awal kan, macam mana Baba dah terima bertolak pukul 7 nak tukar dah tak boleh pulak kul 11 pagi. Tapi pukul 11 pagi ramai gila la kan. Bertolak pagi memang tak ramai, lengang sikit so tak la Hani nak meraung je..

Bye Redang, Insyaallah kalau ada rezeki lebih aku datang lagi. Habis gak entry ni. Kena rancang dengan Baba lagi nak bercuti ke mana pulak tahun depan. Kumpul duit dari sekarang ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan