SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 19 Jun 2013

Mood Down



Harini mood aku ke laut betul..
Ye la, hidup orang tak sentiasa gembira. Kalau pun gembira, alhamdulillah rezeki dia lah..

Mood betul-betul down. Agak-agak sapa yang nak tolong naikkan semangat aku. Aku memerlukan kata-kata semangat yang membangun. Bukan mendengar luahan aku tapi lebih menyakitkan hati aku. Memang tak membantu, tapi lebih menyakitkan hati aku. Aku tak boleh terima, tak boleh. Walaupun aku terima, sedarlah aku terima kerana terpaksa tanpa hati yang ikhlas dan penuh sungutan dan marah. Takut gak nanti boleh jadi benci..

Maafkan lah saya yang penuh emosi ni. I need someone yang boleh mendengar luahan hati aku. MENDENGAR..

Tapi setakat ni luahan aku tak didengari oleh sesiapa. Tak de.

Note : Hani nak dengar tak luahan mama ni..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan