SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Sabtu, 8 Jun 2013

Aerobikthon IKBN Kuala Langat

Salam.. Hi korang..
Seperti yg korang maklum aku kan aktif beraerobik, so sabtu lepas aku join satu event dari pihak IM4U K.Langat. Satu group ada 5 org, team kawasan Tmn Dato Hormat ada 2 team. Team Evergreen,memang dah 5 siri dan yg bestnya sda dari kaum india, memang sempoi. Team makcik2 je tau tp superb hebat. Go makcik Go makcik..


Ni la group aku, WOW.. MAMA..
Yellow sangatkn, awesome. Memang we all je yg pakai kuning, sgt menyerlah. Ahli group aku, kak jem, kak roy, kak lina & kak ana. FYI dorang ni semua dorang ni dah berusia tp memang semangat. Luv it. Muahhhh..


See tali kasut pn nak sama. Sweet kan. Actually ada gelang yellow gak tapi lupe nak snap hu3. Maafkn saya..


Time ni tengah tunggu keputusan, dalam hati tak berharap pun sebab niat memang nak enjoy. Suka-suka nak mencabar diri dan mencuba step yg baru. Dalam menunggu tu dapatla tengok Najwa Latif..

To be continue. .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan