SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 16 Mei 2013

Latest me

Maafkn gambar aku yg tergedik sikit.
Hajat hati nk pose ala2 awek korea, tp mcm xkena plakkan. Maafkan aku ye cik jah sekalian...

Actually aku tengah nk godek2 Samsung baru ni.
Macam mana nk up entry, pict, font and on. Kalau korang nak tau. or dah tau dah pon kot. aku lah manusia paling buta IT. buta gadgets.. dan aku jenis manusia paling pemalas nak explore benda baru. tak payah lah nak tayang-tayang kat aku cakap ini bagus, itu bagus.. senang je godek dia.. aku takkan godek!! hahahaaa.. Senang cerita spesis bengap ni..

Dari dulu aku macam tu. tapi kalau aku nak tau satu-satu benda tu. aku explore habis-habisan. tapi selalunya bukan gadget dan bukan buku pelajaran lah.. muahahah...
K til next entry..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan