SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 20 Mei 2013

Hari Konvokesyen UITM Shah Alam Imah

Imah ni (Nor Seha), adik aku yang second. Selepas hampir 4 tahun belajar akhirnya dia dapat menggenggam segulung ijazah sarjana muda kejuruteraan awam. Tahniah imah. Aku tau ko rasa terseksa nak belajarkan, perkataan give up tu selalu keluar dari mulut ko. Lagi2 bila ko repat paper, lagi ko stress, tapi adatla. Akhirnya ko berjaya jugak kan..

Dalam hati aku rasa bangga sangat, sekurang2nya adik aku dapat belajar lebih tinggi dari aku. Aku mampu setakat diploma je la, misi nak menyambung bila dah berlaki dan beranak ni memang payah dik. Aku yang nak exam JPA ni pun dah nak nagis membelik buku yang tebal2 tu. Aku rasa otak aku almost full la hu3..






Nota :
Cepat-cepat cari keje tetap, jangan memilih kerja. Mana2 kerja yang mana ko rasakan sesuai cepat2 grab. Aku doakan yang terbaik buat ko. Hani sayang Angah, Auccch!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan