SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 29 Mei 2013

Fast & Furious 6 Awesome


Last weekend aritu, hubby ajak d tengok FF6..
Memang owesome, serius tak rugi kalau korang tengok.
Thumb Up..
Berbanding Ion Man, Ion Man hurmm agak hambar..

Cerita ni hasil dari lanjutan dari FF1-5, dan puncanya dari Letty (kekasih Toretto yang dianggap telah mati)dan Hobs (The Rock) meminta bantuan menghapuskan kumpulan Shaw. Tak nak la cerita panjang, korang tengokla sendiri ye. Clue boleh la, nanti korang tengok tak suprise plak. Yang penting korang mesti puas hati..


For sure akan ada FF 7..
Kalau korang tengok FF6, dan korang akan faham maksud aku nanti..
Hu3..

** Baba nanti ajak mama lagi ye.. Auchh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan