SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 5 April 2013

Teruja dengan Zumba

Salam semua..

Lately ni aku macam teruja sakan nak bererobik, walaupun penat tapi seronok. Kepuasan tu aku dapat bila peluh yang menitik-nitik tu membasahi segenap ruang badan aku. Setelah bercuti kira-kira 2 minggu atas alasan bercuti dan berkursus, aku dapat rasakan badan aku sangat berat dan rasa lemau. So harusla aku gigih bererobik dari Ahad, Isnin, Selasa, Rabu. Now satu class yang selalu aku attend close untuk hari jumaat, aku agak kecewa tapi redha la.

Sekarang ni Zumba agak popular kan, aku pun dah terjebak ni. Dah sasau asyik nak bergoyang je. Cari-cari gak kelas yang ada zumba tapi agak jauh lokasinya dari rumah aku.



Kat atas ni logo dia, logo pun aku dah rasa FUN ape tah lagi dapat join. Maybe next time..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan