SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 24 Mac 2013

Welcome Back..

Alhamdulilah selamat aku & keluarga pulang bercuti.
Satu pengalaman yang menyeronokkan, walupun penat bukan kepalang ngeh ngeh negh. Dengan Hani lagi, Ya Allah lasak. Baba hari ketiga je dah KONG. Maybe penat menguruskan hal itu ini. Dengan cuaca kat sana panas dia semacam sikit tapi redha lah, nama pun kat pulau tepi pantaikan..

Maybe 1 day aku akan repeat lagi ke sana tapi just 2 of us. Hi3.. No snorkling, hahaaa sebab panas membakar pipi tu macam tak boleh tahan la hi3. Story nanti lah aku buat, belom ada kesempatan lagi. Gambar pun aku belon selongkar daro camera orang lain, nanti aku free aku share dengan korang ye..

Balik dari bercuti, dapat surat kursus lagi Cherating 4 hari. Halamak penatla macam ni, hadeiii. nak tolak boleh tak, macam tak larat semacam. Penat ke redang tak abis lagi T_T. Terpaksa la aku layan kan aje, anggap macam nak pergi bercuti hurmmmmm..

Nanti merti rindu Hani dengan Baba.. Nanak Nanak Nanakkkkkkkkkkk..!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan