SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 24 Mac 2013

Welcome Back..

Alhamdulilah selamat aku & keluarga pulang bercuti.
Satu pengalaman yang menyeronokkan, walupun penat bukan kepalang ngeh ngeh negh. Dengan Hani lagi, Ya Allah lasak. Baba hari ketiga je dah KONG. Maybe penat menguruskan hal itu ini. Dengan cuaca kat sana panas dia semacam sikit tapi redha lah, nama pun kat pulau tepi pantaikan..

Maybe 1 day aku akan repeat lagi ke sana tapi just 2 of us. Hi3.. No snorkling, hahaaa sebab panas membakar pipi tu macam tak boleh tahan la hi3. Story nanti lah aku buat, belom ada kesempatan lagi. Gambar pun aku belon selongkar daro camera orang lain, nanti aku free aku share dengan korang ye..

Balik dari bercuti, dapat surat kursus lagi Cherating 4 hari. Halamak penatla macam ni, hadeiii. nak tolak boleh tak, macam tak larat semacam. Penat ke redang tak abis lagi T_T. Terpaksa la aku layan kan aje, anggap macam nak pergi bercuti hurmmmmm..

Nanti merti rindu Hani dengan Baba.. Nanak Nanak Nanakkkkkkkkkkk..!!!

Selasa, 12 Mac 2013

I'm Coming Pulau Redang

Alhamdulillah..
Perasan tak lama aku tak update blog ni. Office aku boleh pulak blok itu ini. Hahha stress aku bila tak dapat buka blog, yela bila waktu rehatla aku nak buka mana-mana blog, cuci otak, tenangkan fikiran, mencari ilmu.. And so on..

Aku ada storykan aku nak pergi pulau. Hahahaaa nak berjimba di lautan biru, merentasi KL, Pahang hinggalah Terengganu. Yes Terengganu, Pulau Redang destinasi aku tahun ni. Aku pergi dari 17.03.2013(Ahad) hingga 20.03.2013(Rabu)..

Ya Allah permudahkanlah perjalanan kami, berilah keselamatan kepada kami sekeluarga, jadikanlah percutian kami ini sebagai satu ibadat supaya kami sentiasa dalam keredhaanMU, dan janganlah jadikan kami alpa dengan keseronokan dunia.. Amin Ya Robbalalamin..