SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 19 Oktober 2012

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Ke 2

Rasanya belum terlambat untuk aku up kan entry Ulang Tahun aku sendiri.
01hb Oktober 2010 (Jumaat) 3.30 petang aku selamat menjadi seorang isteri kepada Mohd Hafiz. Yes hohohhhoooo..
Aku upkan lagi pict time aku kawen dulu, seronoknye jadi raja sehari walaupun penatnya tuhan je tau.







Alhamdulillah bertambah lagi usia perkahwinan aku. Ko tak tahu betapa aku takut masa mula-mula en hafiz ni nak ajak aku kawen. Kakakaah, aku serem sebenarnya dan tak pasti aku ni betul-betul bersedia ke.

Kesian suami aku, 3 kali ajak kawen baru aku setuju. Itu pun lepas kena ugut kena tinggal hahhaaa. Kelakar pun ada tapi alhamdulillah En Hafiz ni bagus. Cewah puji nampak. Ofcoz la kan, laki aku. Aku bagi hadiah pape pun tapi semperna hari jadi aku 21.09.2012 dan second annuversarry we all buat BBQ pada 29.09.2012(Sabtu) so dapatla ajak ahli keluarga lain datang makan-makan.

Untuk suami ku,
Wahai suami ku, aku bersyukur sebab aku adalah wanita terpilih untuk menjadi isteri mu. Aku juga bersyukur sebab engkau suami yang sangat bersabar dengan gelagat dan perangai aku yang kadang-kadang tak ape-ape tah. Aku juga bersyukur sebab engkau juga bapa yang sangat baik & bertanggungjawab kepada anak-anak kita. Walaupun Hani Maisarah tak dapat bersama kita, aku tau dia pasti bangga dapat Baba sebagai bapa. Terima kasih baba sebab sentiasa menjaga dan melindungi kami 2 beranak hehehe..

LOVE : Mama & Adik

Tiada ulasan:

Catat Ulasan