SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 4 Oktober 2012

Happy Belated Birthday

Selamat Hari Jadi.... Selamat Hari Jadi...
Selamat Hari Jadi Akuuuuuuu...
Selamat Hari Jadi...
Yeaaaaaay..

Hari Lahir aku jatuh pada 21 hb september 1986. Hurm sekelip mata lagi umur aku dah bertambah. Kejap je masa berlalu, rasanya baru sehari dua aku tiup lilin umur setahun. Alhamdulilla Allah masih panjangkan umur aku untuk aku terus bersama keluarga & kawan2. TQ Allah.

Untuk hari bersejarah aku ni takde apa pun yang aku mintak. Cuma aku berharap aku diberikan kesihatan yang baik, dibuka pintu rezeki halal yang luas, keluarga yang bahagia, kerja yang bagus dan sentiasa dalam perlindungan Allah.

So far hubby ada gak tanya nak hadiah ape, tapi aku rasa memadai dia beri aku dan Sara cukup makan pakai dan kasih sayang. Takde ape sangat yang aku nak, sebab tu semua cukup membahagiakan aku.

Disebabkan next week nya ulang tahun perkahwinan aku dan en suami, so aku decide wat BBQ dan jemput ahli keluarga terdekat untuk makan bersama. Agak banyak meriah makanan nya hu. Aku makan sampai tak boleh bernafas huh.

Semoga hidup aku akan terus succes.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan