SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Selasa, 9 Oktober 2012

Anakku Naik Kuda

Pict ni kak ipar aku ambil masa raya 2012. Aku harus la ambil and save dalam blog ni, supaya Sara boleh tengok masa dia kecik macam mana rupe dia..



Aku cari gak kuda ni kot ada jual, aku jumpa kat Giant tapi jenis getah Rm29.90. Agak luntur colour dia, not good so aku tak beli hahhaaa. Sorry la dik, maybe next time ye kalau mama jumpa yang lebih elok.. Mama sayang adik..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan