SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 21 Jun 2012

Majlis bertunang Mia

Tadaaaaaaaaaaaaaaa..
SALAMIAH BT ESA@AIASS.
Majlis bertunang pada 9hb Jun 2012 (Sabtu).
Actually dia ni, kakak susuan aku. Beza umur >< 12 bulan kot. Hurmmm mak dia Mak Long aku, sebab masa aku dilahirkan ibu aku tumpah darah. So atok aku suruh mak long aku susu kan aku. Lebih kurang macam tu la..
Nice kan. Sejuk je..
Make-up tak terlalu mencapap @ menonjol. Tunang kena slow sikit.
Majlis kawen baru boleh mencapap.
Ni adik dia yang make-up kan, sebab adik dia tengah kursus make-up.
Not bad la, cantekkkkkkkkkkk plussss FREEEEEE..

Pict Mia & Hakim bukan nama sebenar.. (Nanti aku story)
Ok yang ni tak boleh nak marah aku la, kabur pict nya.
Salahkan jurugambar yang lain sebab tolak camera hp aku,
tau la hp murah je T_T. Sampai hati tau..

Ni hantaran dari pihak lelaki..
Nampak sangat GRAND ok.. Colour ni nampak sangat mewah..
Tapi harap maklum, 2 hantaran telah tersesat jalan dan sampai setelah majlis selesai.
Hurmmmm sabor je lah..
Bak kata Mia, JANJI AKU BERTUNANG DULU, TAK CUKUP PUN TAKPE.
Terdesak Nok, dah tueeee.. Hahhaaaa..

Yang ni dari pihak perempuan..
Nice gak, redup mata memandang.. Purple..
Kenapa hantaran tema Purple baju bertunang Merah???


* Start dari lepas magrib HARI KELUARGA HJ MD AMIN & HJH ARBI

Tiada ulasan:

Catat Ulasan