SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 29 April 2012

SERONOKNYA KALAU ADA KEMBAR

Paham tak ape yang aku rasa?? Aku rasa sebak dan terasa sempit sume saluran nafas.. Seronokkkan kalau kakak ada bersama.. Nampak comel je bila tengok pict fayyad & Sara..

Isnin, 9 April 2012

Today Is Tuesday, Tomorrow is Wednesday

Nak mulakan kerja adalah sangat malas ok..
Terasa segala anggota badan berat nak melangkah..
Walaupun aku sampai opis jam 7.30 pagi..
Harus melayan perasaan sambil memandu..
Hati dan perasaan belom bersemangat nk berkerja..
Hadeeeeeeeeeeeeeeeeeei..

Tapi esok adalah cuti lagi..
Lalalllaaaaaaaaa.. Cuti..
sebab cuti agong kenapa ye? entah lupe sebab ape..
Tapi yang penting adalah cuti..
Tak sabar nak cuti lagi..
Nak tido sepuas2nya..
Nak tidoo.. Tido.. Tido..

Please..................................
Leave me alone..
I wanna sleappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp..
Tireddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd..

Full Weekand

Hujung minggu lepas aku adalah sangat busy ok..
Attend kenduri kahwin sebab aku kena rewang (tlg kat dapur)..
Harus aku rajin ok, tapi aku tak boleh terlebih rajin sebab Sara adalah meragam yang sangat.. Stress acik tau..

Selepas 2 hari berpenat di kenduri orang, berita kematian datok kepada suami.
Fine harus busy lagi, walaupun badan adalah sangat flat sangat sebab malam sabtu tu aku rewang ditambah tak boleh tido dek sebab Sara meragam..

Al-Fatihah buat Allahyarham Othman Bin Mat Dom..
Semoga ditenang & terlepas dari seksa kubur serta diberkati Allah..
Atok meninggal disebabkan sakit tua..
Anggota dalaman tidak berfungsi dengan baik lagi..

Kepada keluarga & waris-waris atok aku ucapkan takziah..