SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 31 Oktober 2011

1st Anniversary Wedding

Rancangan nak menyambut 1st Anniversary (1 Oktober 2011) ni,
harus datang dengan tiba-tiba.
Harus esok nak pergi, petang bincang, malam booking hahhaaaa gilerkan.

Mana yang mudah, dekat dan happy.
So aku suggest Gold Cost Morib, 2 hari 1 malam.
1 - 2 Oktober 2011 / Sabtu - Ahad
Saja nak relaks kan diri bersama-sama winkkkkkk..
Sara adalah tinggal sob sob sob, aje memanjang dok ingat dia jer.
Sengalkan? kata bercuti tapi ajak B balik ambil Sara, hahhahhaaaaaaa..
Aku apply bilik Studio Suite, katil king size.
Fhewww very comfort, nyenyak tido ngehhhh.
Ni waterpak dia, kalau ko menginap di hotel,
ticket adalah termasuk dalam package.
Aku dan b mandi-manda tak lama pun sebab macam penat,
hahaa maklumla aku mana boleh lasak sangat,
baru lepas c-ser bersalin kan.
Ha, ni jakuzzi dia.
Aku ambil pict kat orang sebab aku lupe nak ambil.
Aku letak pict XXX nanti, ajer gile jadinye.
Harus seronok ok, aku fist time masuk dalam tab ni.
2 kali round, best lagi-lagi ada buble hehhe..
Main buih-buih sabun, bagaikan puteri lalallaalalaa.
Hahhaa ni muka tak sabar nak masuk tab mandi ni.
B : Sayang nanti kita buat bilik air macam ni yer
Syg : Ok tapi takyah la ada jakuzzi bagai
B : Ada jakuzzi la best, boleh tengok tv dalam air
Syg : ?????? What the?
Saje nak tunjuk tangan yang ada barang kemas.
Syg : Ishhh hitamnya tangan b?Macam tutttt
B : B gelap sebab cari rezeki untuk anak isteri b tau
Syg : Okeyy (Tawadukkkkkk).. -_-*

Malam we all makan Seafood kat luar,
Malam adalah hujan dan merengek nak makan tom yam panas.
Tom yam pulak rasa hancus, layak curah kat pokok getah je.
Serius aku tak makan, TOM YAM = MANIS, WTF??
Time breakfast time dari pukul 7 hingga 11 pagi rasanya.
Memang banyak pilihan, sampai tak terpilih rasanya.
Breakfast aku tak dapat makan banyak sebab perut memulas.
So no pict, sorryyyy.
Memikirkan bila dapat datang lagi, dapat relaks-relaks macam ni.
Hurmmmmmm..

Syg : B tiap-tiap tahun kita kena bercuti k.
B : Nak bercuti selalu tak dapatla
Syg : Atleast 1 kali setahun setiap 01 Oktober
B : Okey, jom balik cari duit lagi
Syg : Adeeiiiiii *_*)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan