SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 23 September 2011

Selamat Hari Raya

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Dari kami sekeluarga :
Hafiz, Salwa & Qaisarah

Maaf la, ucapan ni maybe dah lewat sangatkn
maklumla seminggu lagi habisla raya kali ni
Kerana aku taknak ketinggalan aku nak wish gak kat korang

Aku nak nak mintak maaf sekiranya aku ada buat kesilapan
yang mengguris hati sesiapa yang berkenaan atau tidak.
Aku terumpat ke, termakan ke, terpukul ke,
dan segala yang terrrrrrrrrrrrrrrr dan yang disengajakan.
Maafkan aku di atas ke khilafan aku sebagai
manusia yang tak terlepas dari dosa.
Aku masa time preggy dulu mulut macam puaka
so sorry k, ish ish ish.
Ya Tuhan ampunkan mulutku ini.

Kita buka buku baru k. 0 - 0
Luv u all, Muahhhhh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan