SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 31 Julai 2011

Blog Bersawanggg

Hiii..
Lama aku tak on blog niee..
Dalam berpantang ni keadaan aku agak kelam kabut dengan anak dan diri aku sendiri..
Cerita yang ade pun rasanya belom bersedia aku nk share..
Lagi2 story anak aku yang telah pergi dulu..

So far aku sihat je, walaupun kadang2 dalam hati aku teringatkan anak yang tiada..
Ofcoz la aku ingatkan, 37 minggu dua anak aku duduk dalam perut aku..
Tiba2 bila tiba masanya, tidak seperti yang diharapkan..
When i'm ready nnt aku story k bab tue.. Not now..

Aku dah berpantang 27 hari..
Untuk aku yang berselera besar, aku agak stress tengok makanan melambak atas meja..
Bau makanan yang menarik bulu2 hidung aku..
Stres aku tau.. Aku dan mulut aku je yang tau..
Aku dah target nak pantang 40 hari je, bukan 44 hari hu3..
Boleh tak???
Tapi takla aku bedal semuakan.. Aku kan bersalin c-ser..
Nak mati jadi beruk terkeruk2 kat luka tu..
Tak rela aku.. Hahahaaaa..

Emm stakat ni je la dulu k..
Next time aku story k..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan