SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 31 Julai 2011

Permata Hati Baba & Mama

Nama : Nor Hani Qaisarah Binti Mohd Hafiz
Anak : Second Twin
Nama Mama : Sharifah Salwa Binti Ali
Nama Baba : Mohd Hafiz Bin Mohd Arisfadzilah
D.O.B : 04hb Julai 2011 (Isnin)
Place of Birth : Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang
Berat : 2.38kg (c-ser)
Masa lahir : 9.56 malam

Al-Fatihah..
Kepada arwah anak mama & baba,
Mama & Baba sentiasa ingat dan doakan kamu.
Permata hati yang di namakan,
Nor Hani Maisarah Binti Mohd Hafiz
(First Twin)
D.O.B : 04hb Julai 2011 (Isnin)
Place of Birth : Hospital Tengku Ampuan Rahimah, Klang
Berat : 2.2kg
Masa Lahir : 9.55 malam

Kat bawah ni aku letak beberapa keping
gambar Qaisarah untuk tatapan korang sume......
comel kan???mcm aku..huhuhuhu



Blog Bersawanggg

Hiii..
Lama aku tak on blog niee..
Dalam berpantang ni keadaan aku agak kelam kabut dengan anak dan diri aku sendiri..
Cerita yang ade pun rasanya belom bersedia aku nk share..
Lagi2 story anak aku yang telah pergi dulu..

So far aku sihat je, walaupun kadang2 dalam hati aku teringatkan anak yang tiada..
Ofcoz la aku ingatkan, 37 minggu dua anak aku duduk dalam perut aku..
Tiba2 bila tiba masanya, tidak seperti yang diharapkan..
When i'm ready nnt aku story k bab tue.. Not now..

Aku dah berpantang 27 hari..
Untuk aku yang berselera besar, aku agak stress tengok makanan melambak atas meja..
Bau makanan yang menarik bulu2 hidung aku..
Stres aku tau.. Aku dan mulut aku je yang tau..
Aku dah target nak pantang 40 hari je, bukan 44 hari hu3..
Boleh tak???
Tapi takla aku bedal semuakan.. Aku kan bersalin c-ser..
Nak mati jadi beruk terkeruk2 kat luka tu..
Tak rela aku.. Hahahaaaa..

Emm stakat ni je la dulu k..
Next time aku story k..

Sabtu, 16 Julai 2011

BERSALIN..

Aku telah melahirkan anak perempuan kembar pada 04hb Julai 2011 (Isnin)
Tetapi berita yang amat mengejutkan hati aku, salah satu dari bayi dari kandungan aku telah tiada. Hanya tuhan saja yang tahu perasaan aku masa doktor nak bagi tahu aku. AKu dapat merakan yang tak enak bila melihat muka doktor tu berubah, mula berpandangan sesama nurse kat situ..

Ya Allah.. Kenapa terjadi pada aku.....???????????????????????????????????????????????????
Hakikatnya aku seperti tak boleh terimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

SORRYYYYYYYY....