SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 22 Jun 2011

Check Pakar Di Hosp. Banting -5

21hb Jun 2011 (Selasa)

Appoinment jam 9.00, mcm biasa 8.30pg aku dah terpacak kat situ.
Fuhhhhh kali adalah app. yg paling lama untuk aku sebab hampir jam 1.00 ptg baru settle ok.
Dah berdaki ketiak aku menunggu giliran jumpa pakar.

Hari ni aku datang sebab nak tengok babies pusing atau tidak.
Jawapan TIDAK, mogok pusing kiri kanan je anak-anak mama nie.
So scan dgn Dr 1 still breech, second dgn Dr pakar pun still breech.

So, 11hb Julai admit wad jam 9 pagi (takdela aku masuk jam 9 hu3..)
Oppretion 12hb Julai 2011..
C-ser akan dibuat di Hospital Banting, WHATTT.. Boleh ker??
Haritu tolak mentah-mentah bila aku nak bersalin kat Banting..
Dr pakar dari Klang akan datang ke Hosp Banting.
Ooooo Okey.. Hahahaa taknak aku dihuyung ke sana, ke mari kalau tiba-tiba dorang tak boleh buat.
If sebelum tarikh dah ada tanda, kena pergi HTAR.. Ok..
Dalam hati macam nak Hospital Klang, tp mesti ada hikmahnya kan.

You all doakan aku ye, aku sebenarmya cuak plus plus plus..
Tapi saja je wat cool..
Mana tak takut, jumpa jarum pun takut jagi semua benda tajam tu..
Scaaaaaaaryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan