SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 1 Jun 2011

Check Pakar Di Hosp. Banting -2

30hb Mei 2011 (Isnin)

Aku pergi check up sorang, b tak dapat teman sebab tengah busy sangat.
So aku pun kenala paham, orang makan gaji kan.

So far aku dah mengantuk tahap gaban menunggu giliran.
Appoinment jam 8.30 pagi, check dengan nurse semua dalam 9.00 pagi.
Serius nak menunggu dokter giler punya lama.
Jam 10.30 dokter tak masuk lagi.
Aku jadi tak paham, kenapa kena masuk lambat.
Positif, makan pagi kot.
Tapi sampai jam 10.30 ke??

Check up macam biasa.
Dokter suggest kan ubat tambah darah jenis sifrin, silifron, entah tak tau aku.
Blom sempat cari lagi.
Berat baby 1 adalah 1.9kg dan baby 2 adalah 1.6kg.
Emmm baby berat macam turun, tapi satu lagi naik.
Hopefully evrything okey for my babies..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan