SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 29 April 2011

Minggu Yang Padat Dan Sendat

25hb April Hingga 01hb Mei 2011
Harussss hari yang padat dan sendat. AKu macam dah tak cukup kaki tangan otak pikiran bagai nak melalui minggu ni.. Tapi nasib baik aku KUATTTT, kuat la sangatkan.. Hu3..

1. Satu benda yang aku tak pernah story kat korang, aku dh jual kereta aku kat use car pada 27hb April 2011, MYVI 3658.. Sedih LoL sebenarnya hati ni. Uwwwaaaaa..

2. G klinik kesihatan aternal, macam biasa darah tak penah naik HB 10.00.. Doktor potpet potpet, ceck up aku, kata aku sebenarnya tak makan ubat ni. Hahahaa aku mestila cakap aku makan, tak selera aku nak makan ubat tu semua taww, nanti semua isi pewot aku mesti keluar macam air terjun..

3. Aku kena suntik kancing gigi, uwaaaaa scary.. 5 hari belom hilang kebas dia tau..

4. Hujung bulan macam biasa sangat banyak keje yang menunggu.. Due dah dekat, so kelam kabut nak siapkan keje.. Balik rumah harus terus g rumah MIL sebab nak tolong dia masak..

5. 30.4.2011 (Sabtu) ada kenduri doa selamat kat rumah aku No.25, Jln Pahlawan 9, Taman Pahlawan, TPG. Alhamdulillah, walaupun cuti umum tapi still ramai yang menghadirkan diri.. TQ orang-orang surau dan jiran-jiran lorong 9..

6. 1 Mei adalah sangat tak sedap hati dan cuak.. Baby tak gerak, yang lagi satu sangat aktif.. Buat Babah and mama cuak giler.. B terus ajak pergi check up.. Alhamdllh semuanya ok.. Doktor cakap maybe amaran, aku akan bersalin awal.. Hu3..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan