SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 6 April 2011

Hujung Minggu Yang Padat Sendat

Kalau hujung minggu sepatut, REHAT..
Tapi hujung minggu ni memang padat dengan jemputan kahwen dan hari jadi..
2 hari ni, memang dapur tak berasap. Maka aku adalah selamat dari memegang sudip senduk bagai..
Hahahaaa malas sungguh ibu mengandung ni masuk dapur..

Hari sabtu :
Bufday Party anak Linda (Iman), Bufday Boy Ultramen, Kawen jiran mentua aku and Jiran aku.

Seyes b ajak g kenduri kawen kawan aku Jana, tp aku dah flat. Aku tak larat nak bawa badan dan aku adalah sangat malas nak senyum. Memang langgar dindingla kalu senyum dengan aku.

Hari Ahad :
Kenduri kawen kawan sekolah Jana and officemate Talib.

Memang masuk rumah ke-3 aku dah minum air je. Dah sendat dah kulit perut aku nak memasukkan ape2 dalam mulut aku.


Memang masuk rumah ke-3 aku dah minum air je. Dah sendat dah kulit perut aku nak memasukkan ape2 dalam mulut aku.

** So kepada yang berkahwin aku ucapkan selamat pengantin baru. Semoga perkahwinan anda dirahmati dan bahagia selamanya. Kepada anak2 yang sambut bufday, aunty wawa harap korang jadi budak yang baik...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan