SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 9 Mac 2011

Sazzy Falak

Comelkan Sazzy time preggy ni, emm aku comel takkk..
Harus comel okey sebab malam tadi hubby cakap i Comel..
Eh bukan SANGAT COMEL okey hi3..

Empat tahun usia perkahwinan Sazzy Falak dan suami, Nazril Idrus, akhirnya Sazzy kini hamil 8 bulan dan bakal menimang cahayamata sekitar April 2011. Dan apa yang lebih menggembirakan apabila Sazzy disahkan mengandung anak kembar, emmm happykan lagi-lagi bila usia perkahwinan dorang ni hampir 4 tahun baru disahkan hamil. So aku harus bersyukur, ALHAMDULILLAH YA ALLAH dengan reziki yang engkau beri..

Kalau pasangan ni tak kisah dengan jantina anak yang bakal lahir, begitu juga aku. Walaupun dalam hati aku teringin nak baby boy, tapi aku just hoped baby-baby dan aku sihat dan selamat kelak. Dalam diam aku mula rasa tak sabar nak jumpa dengan bakal anak-anak mama ni hu3. Excited rasanya nak share kegembiraan ni dengan hubby..

2 ulasan:

  1. betul...
    sgt chomel !! :)

    BalasPadam
  2. Memang comel.. Dah org nye comel shidot.. Tapi kembar pewot mesti besar nya luar biasa hu3..

    BalasPadam