SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 11 Februari 2011

Pakaian Mengandung

Sekarang aku dah hampir masuk 4 bulan, uniform aku dah tak muat. Kalau pakai pun dah macam sarung nangka, almaklumla S size..

Baju kurung aku dah tak boleh pakai jugak sebab, mejority pakaian aku pesak gantung so adalah sangat tak boleh masuk lagi. Emmmm aku sekarang dah dah takde pakaian. Malam aku pakai baju kelawar, siang aku pinjam baju hubby..

Minggu ni aku start pakai uniform mengandung hu3 macam bola aku rasa badan aku ni..
Pict maybe next time k, sangat malas nak amik gambar sekarang..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan