SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 27 Februari 2011

Hampehhhh Bukan Hampaaaa

Entry lepas aku ada story B dapat bonuskan..
Haaaa aku kena tipu rupanya.. Apadaaaa dengan wife pun nak main2..
Tak kisahla, asal hati dah sayang.. LoL..

Alhamdulilah, bonus kali ni bukan 2.45 tapi 3.25 bulan..
So Thanks To Allah.. Rezeki anak-anak mesti tuhan tu bagi..
Rezeki aku sekali, walaupun aku cuma mintak coklat je hahaaaa..

Bonus ni B beli kerusi untuk rumah kami.. Walaupun aku rasa kerusi tu adalah tidak diperlukan tapi dah hajat si suami, aku ikut je la.. Yang harus, aku ikut je la.. Kerusi 3 seat yang L tu.. Minat bebenor B dengan krusi tu.. We all cari kat Westcourt, untuk aku ok la dan berbaloi berbanding Cavenzi.. Ahhh tu tu nanti je la aku cerita, ape kes nye..

Next week baru sampai kerusi tu, penuh la umah aku nanti.. Belom anak-anak yang bakal lahir nanti.. Makin meriah la umah aku, meriah ke bersepah hahahhaaaa.. Sabar Ye En Hafiz..


1 ulasan:

  1. Tak dpt coklat..
    Hubby beli 2 t-shirt and sweater untuk aku..

    BalasPadam