SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Isnin, 11 Oktober 2010

02.10.2010 (Malam Berinai)

Actually aku xdapat banyak gambar time ni. Mana tak nye, aku asek tadah muka nak berposing bagai, lagak macam peragawan model antarabangsa hu3. Jangan gediks okey ngeeeee... Macam ko cantik sangat.. Tsk tsk tsk.. Sentap..

Aku memilih tema Merah + Silver, yang bagi aku sangat la cantik sebab warna sangat lembut dan redup mata memandang. Harus gorgeous untuk aku okey. Untuk malam berinai aku memakai baju songket merah. Bagi aku sangat cantik padanan colour baju dengan waktu malam dan pelamain. Tapiiiiiii..

Malam ni sebenarnya ade something happen. Aku xdapat bersanding atas pelamin aku sendiri malam tu. Aku terkilan sebenarnya tapi T_T what can i say. Ngeri pluss down pluss macam-macam. Entah aku tak tau nak cerita macam ne, aku rasa gambar takde sape yang sempat snap sebab semua orang sangat terkejut dan kaku. Termasuklah aku yang sedang cover cantik atas pelamin tu. Wahai Cik Ribut kenapa kah itu masa nya.

Ape yang terjadi sebenarnya??
Pelamin angan ku musnah..
Takla musnah tapi backdrop pelamin aku rebah ke depan, aku selamat dengan hanya bersandar kan kerusi sanding aku yang tinggi itu. Fuhhhh selamat acik kat situ. Tapi aku still bersyukur sebab semua selamat dan pihak lelaki dan pasukan kompang telah berada dalam khemah dan tidak dicurah setitik air hujan pun, yela setitik hahhaaa. Alhamdulillah, syukurrrr sangat...

Selebihnya ko layan la dulu pict bawah ni. Nanti bila pict dari jurugambar dah siap aku bagi korang korang korang tengok..

Me and Miah
Posing maut, pinggul bertemu pinggul


Me and Bedah (Pengapit selalu hilang bila time diperlukan)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan