SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 23 September 2010

Temujanji dengan Mak Andam

Janji nak jumpa kul 10.00.. Then dua-dua pihak ada hal so tunda jam 10.30..
Ade pulak roadblock polis, Adoiiii lambat la sampai makanya. 11.00 mlm lambat tak ermmmm..
Gila lewat, klu aku yang menunggu confirm aku dah blaaa tau.. TQ Kak Zura ngeeeeee...

Hal andaman dari baju pelamin make up di rumah aku dah settle, perfact sebab aku yang uruskan. Tp rumah b memang banyak hal. Adooooii.. Tema pink + tekois, maafla bahasa malaysia aku kalau tak betol ye. Baju bertandang colour Putih + Pink. Pada aku OK je, tp pagi-pagi aku dengar b cakap mak dia dah bising. Amik kau, berdas-das dapat. Nasib ko la Labu hahhaaaa..

Aku Ok je dia nak colour ape. So sorry aku tak nak mauk campur, aku ok je. Tak kisah la baju tu rupe Maimunah sekali pun. Korang paham ke Maimunah tu ape. Mesti tak kan, bermaksud baju alaaa-alaaa fesyen lama, kembang tangan, kembang kain, bahu ropol-ropol. Phewww malu aku kalau kena pakai baju macam tu. Lantak kau la nyahhhh. Malu seabad aku nanti..

Tengokla nanti ape jadi, pakai baju Maimunah tu la kalau mak nye bising lagi. Sekarang moden, warna khemah tak semestinya sama warna baju Right. Emmmmmmmmmm..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan