SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 8 September 2010

Detik Menunggu 1 Syawal/2010

Pheww gile lama tak update blog kan.. Ade la hampir sebulan.. Buzy melanda diri tahap gaban.. Actually macam2 berlaku kat aku bulan puasa ni.. Tapi harus yang best tau.. Untuk wawa semua adalah yang terbaik hahhaaa.. Terbaik..

Nanti la tunggu aku ade masa k. Sekarang tengah mood raya...lalalllaaaallaalalaa.. Selamat Hari Raya.. Hari Untuk kita bersuka ria blalal blaa.. Hahahaa.. Matikk tak sedap lagu aku ni.. Blurrkkk..

Setiap kali Hari Raya menjelang, mesti nak ada ucapan Hari Raya dengan kata-kata mohon maaf yang manis tak berapa nak manis sangat. Dengan penyesalan kerana telah menulis perkara yang mungkin melukakan sesetengah pihak atau individu. Padahal aku tidak lah ralat sangat atau peduli sangat dengan hati dan jiwa yang terluka - atau - bait bait indah yang datang dari hati kewanitaan aku tentang betapa seronoknya beraya sebagai seorang tunang - padahal raya pun tak lagi teeheee..

So that aku nak wish u all Selamat Hari Raya.. Selama aku berblog ni yang tak sampai beberapa bulan ni, aku nak mintak maaf zahir dan batin. If aku ada tersalah tulis, yang menyinggung perasaan sesiapa pun anda..

Esok raya la weiiiii hahhaaa. Gilerrr seronok kalah budah tadika, Lempang wawa laju-laju.. Sesiapa yang kenal akan diri ini, jemputla datang rumah...tp tunggu selepas 3 minggu raya yew hahahhaaa..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan