SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Jumaat, 13 Ogos 2010

Salam Ramadhan 2010

Hi u all.. Bulan puasa dah 2 hari berlalu.. So how korang nye puase, klu dah ade yg lubang dont know to say la hu3..

First ramadhan wallet aku hilang.. See see how sad am i.. I hav nothing, all my thing inside my purs.. Tak tau cane boleh hilang.. Miskin aku diwatnye.. Nak kata TOYOL bulan puasa kan hu3.. Tak pe la maybe tuhan tu nak uji aku di hari pertama puasa ni.. Bagi aku sabar, ujian, keredhaan.. Chewwaaaahhh bagai la ko wawa.. Malas layan..

Menu rumah aku dari 1 ramadhan adalah mee ye... Dengan harapan semua ahli rumah aku adalah kurus, SEWAJIB nya aku.. R1: Mee Hailam R2: Mee Sup untuk hari ini R3: Mee Kari.. Caya lah mak aku, gile rajin semacam.. Aku balik keje tinggal mentedarah macam orang kebelur hu3..

K, lah hari ni ramai yang datang ke rumah aku. Dorang nak berbuka kat uma aku.. So xtau la macam mana kecoh nanti suasana rumah aku.. Mesti penuh dengan orang, tak kira kecik besar hu3.. SERONOKKKKK lama xdapat kumpul ramai2 macam tu..

K.. Daaa.. Will update later k..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan