SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 22 Julai 2010

Serabut dan Kesal

Aku serabut dan kesal sebenarnya.. Ada problem yang aku sendiri dah tak sanggup nak hadap..
Kenapa problem tu datang dan tak pergi-pergi.. Sampai bila aku kena hadap poblem nie..

Aku dah lama pendam benda ni, sampai aku rasa satu tahap dah jadi konkrit jambatan Pulau Pinang dah dalam diri aku.. Aku nak share benda ni tapi aku sendiri tak tau nak mula story cane..

Mesej hubby..

S : Syg serabut la, blalalallalaalaaa.. (tak story pun kat b)
B : banyakkan zikir dan solat jangan tinggal. Nanti tenang la jiwa tu.. Tuhan saja nak uji kita, lagi-lagi kalau kita ni selalu je lalai..
S : ????????? (Yela aku kadang-kadang tinggal sembahyang, kalau subuh tu, dah nak roboh pintu bilik ibu ketok, kejut aku, baru nak bangun tsk tsk tsk).
B : Sayang..
S : Baik b.. TQ..

Emmm.. Aku belom ready nak share kat sape-sape lagi..
Mungkin tuhan tu nak bagi yang the best in the future..
AMINNNNN.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan