SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 15 Julai 2010

Pregnant Women

Aku nak introduce kan sepupu aku ni.. Aku felik sebenarnya?

Name Ani (yang baju merah, yang kecil Adriana Ulfah), tengah main
make up aku dalam bilik aku.
Time ni dia duduk je so ok la, tak nampak ganas, menakutkan dan ngeri.
Walaupun time ni actually dia pregnant 3 bulan.

Time ni ani mengandung 4 bulan, pakai seluar jeans pastu naik kuda besi ni than main henjut-henjut. Serius ngeri aku tengok, pewot tak bulat pun tapi 4 bulan. Pastu main buayan, tu ok lagi la aku tengok. Cik Wawa masih terperlihara kesopanan sebagai tunangan orang yang manis lagi ayu naik kuda besi, bluuerk..
Sila abaikan budak baju putih tu, ngeri aku tengok. Dah senget ke barat kuda besi tu.. Sentap.. T_T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan