SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Sabtu, 24 Julai 2010

MANTRA

Hari jumaat hari yang mengerikan, dalam sejarah hidup aku kain koyak buat kali ke2 nye phew. Itu tanda-tanda saiz badan dah meletop, NGERIIIIIIIII.. Oleh itu seharusnya aku ambil halfday.. BAHAGIA..
Ibu : Ko cuti ke keje?Muka selamba tp penuh makna.
Wa: Half day. Kain koyak..
Ibu : Wakakkaa kaka akka, bergema rumah. Seriau aku dengar ibu gelak.
Wa: Hati panas HOT HOT HOT
Siap, jom tengok Mantra.
Ibu : Wokey

Seharusnya ambil seat biasa ok, belom gaji. Mula-mula cite tu dah seram..penat aku tunggu bila nak relax ni, tak ada langsung okey, nak pegi toilet pun takut.terpaksa tahan buang kecil-kecilan itu..

Hantu dia macam pelik..macam diperbuat dari ranting2 kayu.. Aksi memang BRAVO.. Serius aku jadi seram tengok cerita ni, ni yang nak ajak Hubby tengok-tengok kalau ade yang tak benar ke dalam diri dia. Marahkan laki, bini yang di Ilmu Hitam kan, SIOT la.. Ilmu Hitam ni semua dari ilmu-ilmu syirik Syaitan, manusia yang gagal kawal nafsu akan mengamalkan ilmu ni. Jauhkan diri dari amalan ilmu hitam ni, ia memakan diri sendiri.. Baik Ustazah Salwa.. *Wink wink..

So sapa yang belom tengok tu pegi la.. Kalau yang lemah semangat tu lagi best, boleh peluk2 secara tak sengaja kahkahkah! Orang yang tak penakut macam aku ni rilex je ok....tengok cite hantu macam tengok cite POPEYE je.... (sila percaya) Ibu ni je yang asek2 tarik2 baju aku takut sangat...lemassss tauuuu......hahahahahaha!!

sapa yang dah tengok??? amacam?? best kan tapikan muka hantu tu ada macam hubby sikit...aku macam sedikit tak puas hati di situ, hidung hantu tu KEMBANG2.. Hell je.. Phangggg.. What?? Ngeeeeeeeeeeeri..

P/S : Aku yang tarik-tarik selendang ibu nak tutup muka.. " Ibu kuar jom, takutla..." Ekeleee..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan