SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Rabu, 21 Julai 2010

Kursus Lagi, PD mari..

Kursus lagi acik tau..
Haha kenapa nama aku lagi naik, sebab acik cantik..
Bluekk.. haha, suka suka hati je ko kan..

Kursus tentang keje, memang pack time kat sana, terasa penat segala insang jiwa acik..
Huaaaaa bila pulak jadi ikan ni, LEMPANG LAJU.. Serius la..

Tak de ape pun yang boleh acik kongsi..
Nah korang tengok la gambar acik yang tak seberapa ni..
No time to take the pict... T_T

Kat bilik hotel, posing sorang-sorang.. Arrrgh Bosan yang melantonkan jiwa..

Pemandangan dari bilik hotel..
Dari datang sampai balik asek nampak kapal jew.. Haishh..
Mana Duyung Aridinata ni..

Di La Paris, Costa Rica.. Excuse bukan Paris, London Wokey..
Kalau London acik balik dah rambut colour merah jingga..
Matikk kau kena botak dengan ibu..

Saje je aku nak tayang muka aku yang cantik ni..
Sila jeles, statement membunuh..

4 ulasan:

  1. uit..boring sebab kitorang xde ek..keh keh keh

    BalasPadam
  2. Hahahahaa.. Tau takpe.. Geng dengan makcik..

    BalasPadam
  3. hehehe..xpe la...sat g pun ko nak jadi makcik dah...hehehe

    BalasPadam
  4. Phewww berpeluh0peluh aku kalu orang panggil aku mak cik ..

    BalasPadam