SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Ahad, 25 Julai 2010

Amjad lagi


Comel tak saya Mak Long..

Hari sabtu, tak tau nak watpew.. Bosan tahap nak melanton ton ton.. Habis semua dinding, kerusi, meja aku gigit nak menunjukkan kebosanan aku.. Well, satu cadangan di buat. Kita pergi jumpa amjad uwais..

One fond call di buat:
Ibu : Amjad ade rumah..
AM : Amjad ade, mak dia pun ade umah, bapak dia pergi keje.. Datanglaa..
Ibu : We all nak datang nak date dengan amjad, kalau ibu dia takde pun takpe.. (Ayat membunuh jiwa)
AM : Alaaaaaaaaaaa.. Datanglaaaa..
**AM= Amjad mother

Amjad : Maklong amjad dah ngantuk ni, Plz balik laa...
Mak Long : Taknakkkkkk.. @>
Pipi jew sama temban, adush...
Asek ambil gambar amjad je, malu la amjad.. Poyo la budak kecik ni..

2 ulasan:

  1. tgh google nama amjad... skali tuh kuar blog nih plak..

    BalasPadam
  2. Hahhaa nanti kalu nak tengok Pict Amjad kecik bambam boleh tengok kat blog ni.. Dulu masa kecik boleh pegang pelok, dah besar sentuh sikit pun dah nangis..

    BalasPadam