SSA

Foto saya
ME.. just a simple person who is searching for the meaning of life..some said life is hard..and some said life is easy.. for me life is what you make it become..it's really up to you to know how you want your life to be.. hopefully..i will...someday...can have the life that i have dreamed of.. I'm helpful, caring, quiet(Not So So), straightforward, friendly and i like to keep all my emotional to myself...

Khamis, 3 Jun 2010

SALWA Vs SALWA

Post gedik aku tu takyah tengok.. Ni time PP bertunang dulu 08.08.2008
Sharifah Salwa & Shafizasalwa

Ni kawan baik aku dari sekolah lagi, emm dia nak kawen, aku sedihla. Kawan-kawan aku semua dah kawen aku dah takde tempat nak ajak gedik-gedik, walaupun aku je yang selalu gedik.

Minggu ni dia nikah 06.06.2010, so aku memang dah confirm jadi peneman dia. Hope aku tak sedihla nanti spoil majlis orang jew. Aku ni takleh nak tahan perasaan aiseeeh. Emm petang ni PP nak pinjam dulang hantaran aku, so sebelum tu aku ingat nak ajak dia pergi makan wat kali yang terakhir sebagai seorang GADIS winkk..
Harapnye sudilah kamu yew..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan